Hur du får rena, vita, friska tänder

Om TandUpplysningen.se

TandUpplysningen är en sida för att ge dig råd, tips och information rörande tänder. Ambitionen är att ge relativt lättviktig information inför ditt tandläkarbesök.

Ansvarsfriskrivning

Utgivare av denna webbsida är GetWebbed AB, hädanefter kallat ”vi/oss”. Du som användare av denna sida refereras till som ”användare” eller ”du/dig”. Användarvillkoren gäller även för eventuella personer du vidarebefodrar informationen till, muntligen eller skriftligen.

Denna text i korthet: Även om det är vår strävan friskriver vi oss helt från allt ansvar för att informationen på denna sida är korrekt, tillgängligt och uppdaterat. Vill du vara helt säker, och basera hälsomässiga, ekonomiska eller andra viktiga beslut bör du verifiera informationen med en extern expert i ämnet.

Användarvillkor

När man använder sig av informationen på denna sida förbinder du dig att följa de villkor som anges här. Du förbinder dig dessutom att inte använda webbsidan på något sätt som kan bryta mot någon tillämplig lagstiftning.

Informationen och bilderna på sidan är skyddad via bland annat upphovsrätt. Du får gärna citera delar av sidan men inte kopiera hela artiklar eller stycken. Vid citeringar från sidan måste källhänvisning anges.

Du får inte använda dig av foton, bilder etc från denna webbsida utan vår skriftliga tillåtelse.

Om du hittar ett helt felaktigt påstående eller missvisande information så eposta gärna till kontakt@tandupplysningen.se och påpeka vad som är fel.

Hur du bör följa råden på denna sida

Informationen på denna webbsida är till för att ge råd, tips och förslag. Vi eftersträvar förstås att informationen ska vara så korrekt, tillgänglig och uppdaterad som möjligt men vi kan dock inte garantera att så är fallet. Faktafel, missuppfattningar, felskrivningar felaktiga källor etc kan göra materialet, även i kommentarsfälten, felaktigt. Informationen och svaren här är enligt bästa förmåga.

Vi friskriver oss från allt ansvar för eventuella skador, vare sig det är fysiska, psykiska, ekonomiska eller liknande, som kan ha åsamkats på grund av informationen (eller bristen av densamma) på denna sida.

Vår rekommendation är att om du vill ha 100% verifierad information och information som är helt anpassad till din situation bör du kontakta en expert inom det området.

Våra svar i kommentarerna

På denna webbplats har man möjlighet att ställa frågor i kommentarsfälten. Vi försöker här svara enligt bästa förmåga utifrån den information du som användare anger. Inte heller här kan det garanteras att informationen är helt korrekt av samma anledningar som angavs ovan.

Externa länkar

De länkar som går till externa webbplatser är till för att komplettera denna webbsida med ytterligare informatio. Vi friskriver oss helt från allt innehåll som publiceras på dessa externa sidor eftersom de står helt utom vår kontroll.

Eventuella priser

De priser som eventuellt förekommer på webbplatsen är inte nödvändigtvis de som återfinns i webbplatsen där produkten säljs. Produkter kan försvinna eller förändras och priserna kan höjas eller sänkas utan att vi blir varse om det. Därför stämmer inte nödvändigtvis alltid priset som visas på denna webbplats med det aktuella priset för produkten.

Integritetsskydd

Vi gör vårt bästa för att skydda din integritet när du använder vår webbplats. Här kan du läsa vårt dokument kring integritetsskyddet.

1 Kommentar

  1. TandUpplysningen

    Hej My!
    Det låter som att du har någon form av inflammation i tandköttet. Bra att du är noga med borstningen, men hur ligger det till med övriga tandvårdsrutiner? Om du inte redan gör det, börja använda tandtråd/tandstickor regelbundet. En tandkräm för känsligt tandkött är också att rekommendera.
    Tack för din fråga!